Rituals Pakket 2017/2018 1 oktober online!

rituals pakketRituals Pakket 2017/2018 1 oktober online!

Rituals Pakketten en Rituals Kerstpakketten 1 oktober online

1 oktober a.s. zullen al onze Rituals Kerstpakketten met daarin verwerkt de nieuwe Rituals Cadeaupakketten online te bestellen zijn. Zoals ieder jaar komen de nieuwe Rituals Pakketten Collectie uit op 1 oktober. Vanaf dat moment zijn ze bij ons te bekijken en bestellen.

RITUALS pakket – De Rituals pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten binnen de volgende Collecties:

The Ritual of Sakura

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten.

Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.

 

The Ritual of Dao

Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Onze The Ritual of Dao collectie focust zich op Yin en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.

 

The Ritual of Laughing Buddha

De Lachende Boeddha was een beroemde monnik in het oude China die 1100 jaar geleden met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk bracht. Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed.

Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt onze Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijkse leven.

 

The Ritual of Ayurveda

Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel.

Bereik innerlijke harmonie met onze The Ritual of Ayurveda collectie en schoonheid komt van nature.

 

The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam is geïnspireerd op eeuwenoude reinigingstraditie en is zorgvuldig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van nu.

Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellnessceremonie.

 

The Ritual of Samurai

Eeuwenlang besteedden de oude Japanse samoerai krijgers veel aandacht aan hun uiterlijk. Met hun zorgvuldige verzorgingsrituelen maakten ze zich klaar voor de strijd, door een uiterlijk te creëren dat kracht,

controle en zelfvertrouwen uitstraalde. Geïnspireerd door deze krijgers creëerden wij de Samurai collectie voor mannen waarmee je perfect verzorgd voor de dag komt en zo alle uitdagingen in je leven kunt trotseren.

Wellness Geschenk nieuwe website

Rituals KerstpakkettenWelkom bij
Wellness Geschenk

Wellness-geschenk.nl is onderdeel van vitamine C. Wij zijn sinds 10 jaar de grootste leverancier van Rituals Kerstpakketten en Rituals Relatiegeschenken.

Rituals Kerstpakketten

Wellness-geschenk.nl heeft het uitgebreidste assortiment aan Rituals Kerstpakketten. Wij kunnen gerust zeggen dat wij de marktleider zijn op het gebied van deze pakketten. Wij waren de eerste die met deze pakketten op de markt kwamen. Onze pakketten zult u niet bij andere leveranciers vinden.

Ieder jaar komen wij met nieuwe originele pakketten welke altijd zullen bestaan uit een aantal Rituals producten aangevuld met andere kwaliteitsproducten zoals mooi badgoed van 100% katoen.

Rituals Collecties

Wij leveren alle producten van Rituals zowel losse Rituals producten als gecombineerde Rituals Pakketten. De Rituals range bestaat uit de volgende collecties:

Ayurveda

Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Bereik innerlijke harmonie met onze Ayurveda collectie en schoonheid komt van nature.

Hammam

De Hammam is één van de oudste reinigingstradities ter wereld. Deze authentieke stoombad ervaring uit het Oosten zuivert zowel lichaam als geest en inspireerde ons tot het creëren van een moderne Hammam collectie voor thuis. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse Wellness ceremonie.

Sakura

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. Deze Kersenbloesem, Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijnen dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie ervaar je met onze Sakura collectie elke dag als een prachtig nieuw begin.

Samurai

Eeuwenlang besteedden de oude Japanse Samoerai krijgers veel aandacht aan hun uiterlijk. Met hun zorgvuldige verzorgingsrituelen maakten ze zich klaar voor de strijd, door een uiterlijk te creëren dat kracht, controle en zelfvertrouwen uitstraalde. Geïnspireerd door deze krijgers creëerden wij de Ancient Samurai collectie voor mannen waarmee je perfect verzorgd voor de dag komt en zo alle uitdagingen in je leven kunt trotseren.

TAO

Tao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Onze Tao collectie focust zich op Yin en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.

Laughing Buddha

De Lachende Boeddha was een beroemde monnik in het oude China die 1100 jaar geleden met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk bracht. Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt onze Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijkse leven.