RITUALS PAKKETTEN | RITUALS GIFTSETS

Over Wellness Geschenk B2B Leverancier Rituals, Rituals Pakketten, Rituals Kerstpakketten en Rituals Relatiegeschenken

Wellness Geschenk onderdeel van vitamine C te Den Haag is zoals de naam al zegt gespecialiseerd in Wellness Geschenken en dan met name de producten van RITUALS Cosmetics.

Naast het gehele assortiment van RITUALS leveren wij ook unieke RITUALS Kerstpakketten. Ieder jaar komen wij weer met zo origineel mogelijke pakketten binnen alle verschillende prijsklassen. Buiten losse RITUALS producten en/of RITUALS pakketten bevatten deze Kerstpakketten badgoed van de hoogste kwaliteit (handdoeken, badlakens, badjassen en hamamdoeken), leuke Kerst accessoires en eventueel een heerlijke fles rode wijn.

Kerstpakketten

Kerstpakketten 2017 bestellen doet u natuurlijk eenvoudig online bij wellness-geschenk.nl. Wij hebben het grootste assortiment aan RITUALS kerstpakketten. Deze pakketten worden door uw medewerkers en relaties zeer enthousiast ontvangen. Hét perfecte eindejaarsgeschenk! Meer dan 165 verschillende Wellness kerstpakketten, van luxe tot voordelig! Voor de mooiste kerstpakketten bent u bij Wellness Geschenk aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 15.000 tevreden klanten hebben we alle ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Om het uitzoeken van kerstpakketten tot een prettige bezigheid te maken, maken wij het u erg makkelijk. We hebben ons hele assortiment overzichtelijk ingedeeld. Kies eenvoudig op basis van prijs of op de verschillende soorten pakketten. Bij Wellness Geschenk vindt u alle RITUALS kerstpakketten 2017 en natuurlijk andere RITUALS kerstgeschenken om het jaar succesvol af te sluiten! Een leuk kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Selecteer een kerstpakket dat bij uw personeel aansluit en plaats uw bestelling op onze website. Uw bestelling is binnen 5 minuten geregeld.

Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op: +31(0)70 360 85 44. Wij staan u graag te woord. Bestel uw kerstpakketten vandaag nog ! U ziet het bij ons is het bestellen van een kerstpakket  leuk en eenvoudig! Mocht u een wijziging willen aanbrengen op een bestaand kerstpakket of een compleet pakket zelf willen samenstellen, dan kan dit al bij een afname van 100 dezelfde kerstpakketten. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de beste invulling om zo tot een mooi en origineel kerstpakket te komen.

Kerstpakketten
kerstpakketten van Mischa en Bianca Bridié

Ons verhaal

Ontwerpbureau vitamine C kreeg van haar klanten in de Corporate wereld zo’n 10 jaar geleden voor het eerst de vraag of wij niet originele creatieve kerstpakketten voor hen konden verzinnen en verzorgen. Als creatieven denken wij dat we te kunnen en we vinden het ook nog eens heel erg leuk! Hieruit werd de gedachte geboren de pakketten niet alleen onze vaste klanten aan te bieden maar ze toegankelijk te maken voor alle bedrijven via onze kerstpakketten webshop.

Dit bleek een schot in de roos. Op dit moment verzorgen we voor een groot aantal Nederlands en Belgische bedrijven jaarlijks hun kerstpakketten. We hopen dit nog heel lang te mogen blijven doen. 🙂

Mischa en Bianca Bridié                      (credits portretfotografie: Ferry Bridié)